Annosjakelupalvelu


Apteekistamme on saatavissa koneellinen annosjakelupalvelu. Palvelu soveltuu ikääntyneille henkilöille, jotka eivät enää selviydy lääkkeiden ottamisesta itsenäisesti tai omaistensa tuella.

Kahden viikon lääkkeet toimitetaan annospussirullissa, joihin on selkeästi merkitty lääkkeenottopäivä ja kellonaika. Kotelosta vetämällä ja repäisemällä saa aina seuraavan annoksen esille. Lääkkeet pakataan koneellisesti sopimusapteekissa Vantaalla.

Kotisairaanhoito tekee aloitteen palvelun aloittamisesta sitä tarvitseville asiakkailleen. Tällöin kotihoito toimittaa kahden viikon annoksen suoraan kotiin.

Palvelu soveltuu myös yksityisille asiakkaille. Tällöin lääkeannokset on noudettava itse apteekista kahden viikon välein.

Sopimusehtoihin ja hinnoitteluun voi tutustua sopimuslomakkeet -välilehdellä, josta voi myös tulostaa lomakkeet kotona täytettäviksi. Sopimusta tehtäessä on apteekille lisäksi toimitettava asiakkaan lääkityskortti ja kotona olevat lääkkeet.

Apteekissamme annosjakelupalveluun liittyviin kysymyksiin vastaavat farmaseutit Pia Lampinen ja Toni Linna p. 05-229 6220.

Reseptin uusiminen


Apteekki veloittaa 2 euroa / resepti ja avainasiakkaille 2 euroa / uusimiskerta uusittavien reseptien kertamäärästä riippumatta.

Sähköiset eReseptit

Apteekki uusii kaikkien terveyskeskusten määräämiä eReseptejä, poislukien yksityiset lääkärikeskukset ja Carea. Uusiminen kestää enintään 8 arkipäivää.